Kjøkkenet

Vi både starter og avslutter som regel dagene på kjøkkenet. Det er et multifunksjonelt rom med mange muligheter.

Det er et rom som passer veldig godt til forskjellige typer bordaktiviteter. Her kan barna tegne, perle, leke med plastelina, lage smykker, pusle og spille spill. Men det er også et rom hvor barna kan leke rollelek. De bygger hytter, lager butikk og leker dyrepark med duploklossene.

Kjøkkenet brukes også til planlagt aktiviteter. På veggene kan man ofte se bilder av ting som ble laget på samlinger/kreative dager av de tre eldste gruppene.

På dette rommet har barna også mulighet til å delta i matlaging og forberedelsene til måltider. Ekrokosaurer spiser alle måltidene på kjøkkenet, og feirer bursdager og andre viktige hendelser i barnehagehverdagen på dette rommet.